ZETApress

hírportál

Karácsonyi üzenetek

December 24-én, Szenteste délelőtt az iWiW aktív regisztrált tagjainak száma elérte a négymilliót, ami csaknem lefedi a hazai internetezők táborát, azaz a háztartások 40%-át. Kizárólag ezen a napon személyes üzenetből egymillió-négyszázezer született, az üzenő-falra pedig 258 ezren írtak, ami a szokásos átlag három és félszerese ? tudtuk meg sajtósaiktól.

A legnagyobb hazai kapcsolati háló rendszerében karácsony napján összesen 26 és félmillió feltöltött kép szerepelt az alapértelmezett Profilkép albumokban, valamint további 440 ezer egyedi albumban. A vélemények funkció júniusi indulása óta karácsonyig 528 ezer bejegyzést fogalmaztak egymásról a felhasználók. Szilveszter után pezsgett csak igazán a közösségi élet, január másodika új rekordokat hozott az iWiW-en: több mint hárommillió látogatás (visit), és több mint 90 millió oldalletöltés (page impression) született.

Az ünnepek alatt minden eddiginél több üzenetet küldtek egymásnak a közkedvelt közösségi portál tagjai: 1,4 millió jókívánság ért célba a legnagyobb hazai kapcsolati háló segítségével. Százezrek éltek a lehetőséggel, hogy hosszas postai sorban állás helyett, akár mobiltelefonjukról, kényelmesen, elektronikusan köszöntsék ismerőseiket akár közvetlen üzenettel, akár üzenő-fali bejegyzéssel. Szilveszter éjjelén is pezsgett a közösségi élet: december 31-én 234 ezer üzenőfali üzenet született.

2009 megerősítette a korábbi tapasztalatot, amely szerint a buli utáni pihenéskor iwiweznek csak igazán az emberek. Január másodika ? ahogy tavaly is ? újabb csúcsokat hozott. A WebAudit szerint újabb ?mágikus? határokat lépett át az iWiW ezen a napon: több mint hárommillió látogatás (visit) és több mint 90 millió oldalletöltés (page impression) történt. 150 ezer új képet töltött fel aznap a tagság, ami a napi átlag kétszerese.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Új funkciókkal bővül az iWiW

Szóljon hozzá!