ZETApress

hírportál

Kék szám a hiteleseknek

Információs kék számon hívható a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. Mától működik az információs telefonvonaluk. A helyi tarifával hívható kék számon a törvényben megszabott jogosultsági feltételekről kaphatnak általános tájékoztatást az érdeklődők.

Az Országgyűlés a napokban fogadta el a Hitelszerződésből eredő kötelezettségeiknek eleget tenni nem tudó természetes személyek lakhatásának biztosításáról szóló törvényt, így minden feltétel ismertté vált. A NET program azokon a leginkább rászorult hiteladósokon segít, akiknek a szerződését a hitelező bank már felmondta, és ingatlanuk a kényszer-értékesítésre kijelölt ingatlanok közé került.

A Nemzeti Eszközkezelő Zrt. ma reggeltől az információs kék számon érhető el, amelyen munkatársaink munkanapokon reggel 8 és este 18 óra között válaszolnak a jelzáloghitel-törlesztés miatt nehéz helyzetbe került hiteladósok jogosultsági feltételekkel kapcsolatos kérdéseire. Az érdeklődők a programról általános tájékoztatást a helyi tarifával hívható +36-40-100-444 kék számon kaphatnak ? tudtuk meg Ternyák Edit szóvivőtől.

Szóljon hozzá!