ZETApress

hírportál

Egyesek a fiatalokért

Hátrányos helyzetű fiatalok képzésére fordítja az Egyesek Ifjúsági Egyesület a Kupon Világ iPhone alkalmazásának letöltéséből összegyűlt támogatást. A Kupon Világ iPhone App július 27-e óta érhető el az App Store kínálatában, jelenleg több mint 3000 letöltéssel a legnépszerűbb hazai ingyenes alkalmazások között található és a legnépszerűbb lifestyle kategóriában.

A Kupon Világ minden ? az első 4 napban történt ? letöltés után 100 forintot jótékony célra ajánlott fel, így az 1150 letöltés után 115 ezer forinttal tudja támogatni a fiatalokat segítő Egyesek Ifjúsági Egyesület munkáját. A non-profit szervezet a felajánlott összegből hátrányos helyzetű fiatalok részvételi költségeit fedezi a Hollókőn ősszel rendezendő újrahasznosítási táborban. Horváth Adrienn, a jótékonysági akciót szervező Kupon Világ munkatársa elmondta, hogy örülnek, hogy a pénzt a fiatalok képzésére fordítják, mert a cégnek fontos, hogy aktívan részt vállaljon kiemelt társadalmi célok megvalósításában.

A díjátadón Csákány Viktória, az Egyesek Ifjúsági Egyesület munkatársa elmondta, hogy tevékenységük központjában a fiatalok és fiatal felnőttek nem-formális személyiségfejlesztése és képzése áll. Egyesületük 15-30 év körüli fiatalok számára 1998 óta szervez képzéseket, nemzetközi ifjúsági csereprogramokat, képzéseiken eddig ezer fiatal vett részt, míg szolgáltatásaik közvetetten 25 ezer fiatalhoz jutottak el ? tudtuk meg Myat Kornéltól.

A Kupon Világtól kapott támogatást öt hátrányos helyzetű fiatal részvételi díjának fedezésére, eszközök és szerszámok vásárlására fogják fordítani az ősszel Hollókőn tartandó újrahasznosítási táborban, ahol bolgár, olasz, spanyol és szlovák fiatalokkal együtt a hulladékok újrafelhasználásának praktikáit tanulhatják meg a résztvevők. Többek között azt is, hogy használt kerékpárbelsőből, molinóból, műanyagpalackból hogyan készíthetők hasznos és esztétikus használati tárgyak, például táskák, bútorok, pénztárcák vagy ékszerek. A Kupon Világ iPhone App elérhető az App Store-ban, valamint ezen a linken.

A közösségi vásárlás szakértője

A Kupon Világ Magyarországon a legismertebb közösségi vásárlói oldal. A napi ajánlatok piacát vezető Rebate Networks tagja, mely 3 kontinens 29 országának több mint 300 városában kínálja a helyiek számára a legkedvezőbb árú minőségi szolgáltatásokat. A Kupon Világ havi százmillió feletti árbevétele és weboldalának havi több mint egymillió egyedi látogatója is igazolja, hogy a cég szakemberei professzionálisan végzik munkájukat, értik és ismerik a piaci igényeket. A sikeres üzleti modellnek köszönhetően a Kupon Világ Magyarországon is a legjobb szolgáltatásokat tudja a legkedvezőbb áron nyújtani tagjainak. Legnagyobb nemzetközi partnerei: H&M, McDonald?s, Starbucks Coffee, iTunes, Subway. Kiemelt hazai partnerei: Hotel Boscolo, Libri, Corvin mozi.

Szóljon hozzá!