ZETApress

hírportál

Új Starbucks a Széna téren

Újabb üzlettel bővült a Starbucks magyarországi kávézólánca. A Széna téren megnyílt a Starbucks negyedik üzlete. A Starbucks tegnap reggel nyitotta meg negyedik budapesti üzletét a Széna térnél, a Margit körút 91-ben ? tudta meg a fotókat készítő Lantai József.

Az új, artisan stílusban kialakított kávéház 224 négyzetméteren, 84 ülőhellyel, otthonos környezetben várja a kávékedvelő közönséget. A Starbucks új üzletét ünnepélyes, de ugyanakkor családias hangulatban Eleni Tsakopoulos Kounalakis asszony az Egyesült Államok nagykövete nyitotta meg, jeleskedett a szalagvágással majd családja társaságában nagy tetszéssel szemlélte meg a valóban tetszetős és hangulatos kávézót. A Westend, a Mammut és a Király utca után immár a Széna téren is élvezhetjük a Starbucks minőségi, fair trade kávékülönlegességeit, hűsítő italait és ízletes süteményeit.

A Széna téri üzlet belső terét artisan stílusban alakították ki, amely az amerikai városi piacok ipari múltját idézi, az 1930-as évek modernizmusából véve ihletet. A kávézó hatalmas belső terét a falakon elhelyezett, kávétörténeteket ábrázoló képek, a kényelmes fotelek, perzsaszőnyegek teszik még otthonosabbá. A helységben a nagyobb társaságok hosszú asztalok köré gyűlve élvezhetik az együtt töltött időt és az elhivatott partnerek által készített finom italkülönlegességeket. Az új Starbucks üzlet ideális a munkahely/iskola és az otthon utáni úgynevezett ?harmadik hely? szerepére, ahol a vendégek kellemesen, egy jó kávé mellett tölthetik el idejüket, pihenhetnek, olvashatnak, tanulhatnak vagy barátaikkal találkozhatnak, és részesei lehetnek az igazi Starbucks Élménynek.

Bár a Starbucks 2010 decemberében a Mammutban is nyitott egy üzletet, most a szomszédságban lévő Széna téri kávézóval azoknak is szeretne kedvezni, akik szívesebben fogyasztják el italukat a szabadban, a kávézó teraszán, akik kicsit bensőségesebb hangulatra vágynak egy baráttal folytatott beszélgetés során, vagy éppenséggel csak gyorsan beugranának az utcáról, hogy Starbucks italukkal folytassák is útjukat.

Az új üzlet megnyitása napján több kávékóstolásra is sor kerül majd, ahol vendégeink kipróbálhatják többek között a legújabb szemes kávé különlegességünket, a Tanzániát is. Első 3 vásárlónkat pedig szeretnénk megajándékozni egy kuponfüzettel, amely egy hónapon át minden nap egy Tall ital elfogyasztására jogosítja fel a szerencséseket. Érdemes tehát betérni hozzánk! ? mondta el Szabó Orsolya, a Starbucks marketing specialistája. Ismerjék meg Önök is a Tanzániai kávét! S hogy mit is mond róla a nagy kávékönyv? A tanzániai kávé az ország gazdaságának meghatározó exportcikke. Sok ültetvényen borsószem alakú kávébabot (peaberryt) termesztenek, amelynek állítólag intenzívebb az íze a többi kávébabénál.

A Széna téri üzlet, más Starbucks kávézókhoz hasonlóan, reméli, hogy valami maradandót hozhat létre a helyi közösség javára. A Starbucks kiváló italait készítő lelkes partnerek Örömmel vesznek részt társadalmi kezdeményezésekben, és áldozzák szabadidejüket jó ügyek érdekében. A Starbucks Coffee Company 1971 óta elkötelezett híve annak, hogy kizárólag megbízható forrásból származó és a legmagasabb minőségű arabica kávét szolgálja fel világszerte. Napjainkban a több mint 50 országban, 17 ezer kávézóval jelenlévő Starbucks világelső a minőségi pörkölt kávé előállítása és értékesítése terén. A cég kiváló minőség iránti szilárd elkötelezettsége és határozott irányelvei biztosítják azt, hogy fogyasztóik minden egyes csészében megízlelhessék az egyedülálló Starbucks Élményt. Legyen részese az élménynek, látogasson el a honlapjukra, de inkább a kávézóba!

Szóljon hozzá!