ZETApress

hírportál

Vidámparki etetés

18 éves lett a Gyermekétkeztetési Alapítvány! Ennek örömére a GYEA ma a Vidámparkban ünnepelte szülinapját, ahol több mint ezer rászoruló gyermek részvételével szervezte meg paprikás krumpli-főző versenyét!

Az eseményen a tv2 és a Juventus rádió olyan közismert arcai vettek részt, mint Gaál Noémi, Hajdú Péter és Sarka Kata, Éder Krisztián?SP, Rákóczi Feri, Kárász Robi, Váczi Gergő, Demcsák Zsuzsi, Gaál Noémi, Vay Viktória, Andor Éva, Fábián Anita, Timon Barna, Dénes Tamás, Balogh Tamás és Pordán Petra. Ők a gyerekeket segítve, a saját ízlésük szerint próbálták elkészíteni a legfinomabb paprikás krumplit!

Az idei évben azonban nemcsak a saját, de a magyar civil társadalom születésnapját is ünnepeljük, melyre egy országos rekorddal készültünk. A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének a közreműködésével a helyszínen felszeleteltek egy ? mindenki számára megkóstolható ? közel 20 nm-es és több mint 600 kilós, összesen hatezer szeletes csoki-tortát. Mivel a rekord méretű tortával a szervezők egyedül nem bírtak, a rászoruló gyermekek mellett a Vidámparkba látogatókat is meglepték egy-egy szelettel! A tortát a helyszínen tették össze a cukrászok a tv2 és a Juventus rádió műsorvezetőivel együtt 10 órától és 13:30-tól kezdték szeletelni.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Hol lesz a Vidámpark? | ZETApress

Szóljon hozzá!