ZETApress

hírportál

Nyitás előtt az Europeum

Mindeddig 12 bérlő írt alá az Europeum Bevásárlóközpontban, így az épület több mint 90%-át már bérbe adta a fejlesztő ABLON Groop ? tudtuk meg a mai helyszíni bejáráson.

A két hét múlva nyitó központ legújabb bérlői közé tartozik az @home cafe-val megjelenő Illy kávézólánc, de a földszinti utcafronton egy Central Jackpot játékterem és egy BL Óraszalon, az emeleten az Olivér Optika lánc egy újabb üzlete nyílik meg.

Csaknem teljes egészében megtelt bérlőkkel a Blaha Lujza téri Europeum, mivel az elmúlt hetekben olyan bérlők is csatlakoztak a már meglévő Hennes&Mauritz, Müller drogéria, Deichmann, vagy Yves Rocher mellé, mint az Illy @home cafe brandje, vagy a Samsonite ? mondta Vincze Anna, az Europeum Center menedzsere. ? A magyar tulajdonban lévő Central Casino cégcsoport exkluzív játékteremmel és különálló kávézóval képviselteti magát a bevásárlóközpont földszintjén. A játékterem a Blaha Lujza tér felől külön bejáraton keresztül közelíthető majd meg, és a nap 24 órájában várja a szórakozni vágyókat.

Az Europeum Bevásárlóközpont április 14-én, csütörtökön nyílik egyedi és különleges programok kíséretében. Az üzletek már reggel tíztől várják különböző akciókkal a vásárlókat, az ünnepélyes megnyitóra pedig 17 órakor kerül sor. Ezt követően élő rendezvényekkel szórakoztatják különböző művészek és fellépők a Blaha Lujza téren áthaladókat egészen estig. Majd 20 órától éjszakai bevásárláson vehetnek részt a vendégek.

A 31 ezer négyzetméteres, kilencmilliárd forintos komplexumban 2010 tavaszán nyílt meg az első magyarországi Courtyard by Marriott brand, valamint ekkor nyitotta meg kapuit a nagyközönség számára az épület alatt található mélygarázs is. Mindemellett az ABLON Csoport tervei között szerepel a Blaha Lujza tér felújítása is, amely a környék fejlődésének új lendületet adhat.

Az ABLON cégcsoport

1993. évi alapítása óta vezető szerepet tölt be a Közép-Kelet-Európában aktív ingatlanfejlesztők között. A londoni tőzsdén jegyzett részvénytársaság Magyarországon kívül Csehországban, Lengyelországban, Romániában folytat ingatlanfejlesztési tevékenységet. Az ABLON csoport összesen 20 hazai projekt fejlesztése során több mint 400 millió eurónyi befektetést hozott Magyarországra, mellyel összesen 205 ezer négyzetméter beépített területet hozott létre, és több mint 8500 munkahelyet teremtett.

Referenciái között találhatók a Gateway Office Park, M3 BC, Business Center 99, Business Center 30 irodaházak, a Bay-Way bevásárlóparkok, az Airport City logisztikai park, valamint hotelek és lakóingatlanok, Prágában a Palmovka Business Center, valamint a METEOR Center A és B üteme, illetve Romániában az Airport City Bucharest.

Szóljon hozzá!