ZETApress

hírportál

Ötévesek lettünk

Öt évvel ezelőtt, 2006. április elején jelent meg az első írás portálunkon, melyet abban a hónapban öt, míg májusban újabb 56 követett. Ez napi átlagban két képtelen írást jelentett, mely mára 8-10 képesre emelkedett. A félévtizedes számvetés során úgy döntöttünk, visszatérünk az alapokhoz.

A továbbiakban mellőzni fogjuk a sajtóközleményeket és a továbbított anyagokat. Csak azokat tesszük fel, ahol személyesen megjelenünk. S hogy miért tesszük mindezt? Mert az írás is, meg a szerkesztés is egész embert kíván.

Az események jobbára nappal vannak. Ha odamegyek, a napi 40-50 levelet átolvasni, szerkeszteni és felképelni csak kora reggel, vagy késő este tudom, ha viszont nappal szerkesztek, eljárni nincs időm. Úgy döntöttem, hogy most inkább ez utóbbit választom ahelyett, hogy napi 4-5 órát a számítógép előtt töltsek.

Mivel az internet naprakész megjelenést feltételez, a továbbiakban csak friss interjúkat fogadunk, a többhetes ? pláne több hónapos! ? anyagokra akkor sem tartunk igényt, ha az interjúalany illusztris személyiség. Bármilyen közéleti nagyság is valaki, a munka alapossága és lassúsága nem mehet az aktualitás rovására!

Mivel kevesebb lesz a megjelenő anyag, bőven lesz idő archívumunk tanulmányozására. Olvasóinknak jó böngészést kívánunk! Továbbra is várjuk hozzászólásaikat, melyeket az eddigi gyakorlatnak megfelelően moderálva jelentetünk meg az érintett cikkek végén.

2 hozzászólás

  1. Gratulálok az évfordulóhoz és a kitűnő laphoz!