ZETApress

hírportál

Sixt az Égi Udvarban

A Sixt szolgáltatásai már a SkyCourton is elérhetők. A Sixt az újonnan megnyitott reptéri utasforgalmi csarnokba költözött. A Sixt rent a car tegnap megnyitotta irodáját a vasárnap megnyitott világszínvonalú SkyCourt épületben, a ferihegyi repülőtéren.

A Sixt az új kirendeltségén is a megszokott magas színvonalú szolgáltatásokkal várja ügyfeleit: az autókölcsönzéstől kezdve a kiegészítő felszerelések (pl. navigáció, gyerekülés stb.) biztosításán át egészen a személyre szabott kiegészítő szolgáltatásokig. A SkyCourton belül a Sixt kirendeltsége az érkezési folyosón a 2B terminál felőli oldalon található. A nyitva tartás változatlan: minden nap reggel 8 órától este 10 óráig állnak az utazóközönség rendelkezésére.

Mint megírtuk, március 18-án ünnepélyes keretek között adták át a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a 2-es terminál A és B épületeit összekötő SkyCourt (Égi Udvar) épületkomplexumot. ? A Sixt büszke arra, hogy a Sixt Magyarország jelen lehet Európa egyik legmodernebb repülőtéri utasforgalmi csarnokában, a SkyCourton ? mondta Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezetője. ? Fontos számunkra, hogy ügyfeleink számára könnyen elérhetővé tegyük magas színvonalú szolgáltatásainkat már az első perctől kezdve, hogy Magyarország területére léptek ? tette hozzá.

A Sixt nyitási akciót indít, melynek keretében az interneten, a hétvégékre lefoglalt reptéri bérletekre akár 25% kedvezményt nyújt. Bővebb információ és foglalás idekattintva megtehető. A SkyCourtot a hivatalos megnyitó utáni nyílt hétvégén a nagyközönség is megcsodálhatta, az első utasok pedig tegnaptól használhatják a kibővített 2-es terminál új központi csarnokát ? tudatta Hornok Krisztina.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Új felirat régi tornyon | ZETApress
  2. Megint nyert a Sixt | ZETApress

Szóljon hozzá!