ZETApress

hírportál

Megnyílik az Égi Udvar

Izgalmas hétvégi programokkal nyílik hazánk első Élményterminálja. Koncertekkel, különleges programokkal és nyereményjátékokkal vár 19-20-án, szombat-vasárnap mindenkit a SkyCourt Ferihegyen! ? tudtuk meg a minapi helyszíni bejáráson, ahol Lantai József fényképezett.

Egy hétvége, amikor bárki bepillantást nyerhet a ferihegyi légikikötő kulisszái mögé, és kedvenc sztárjaival együtt élheti át a repülőterek egyedülálló hangulatát. Március 19-20-án a legnevesebb hazai és világmárkákat felvonultató üzletekkel, koncertekkel, különleges programokkal és nyereményjátékokkal nyílnak meg a SkyCourt, azaz Égi Udvar kapui. A Ferihegyi 2A és 2B terminálokat összekötő csarnok új dimenziót nyit az utazásban, ám a nagyszabású megnyitón repülés nélkül is páratlan élményekben lesz részünk.

Ki ne szeretné, ha kedvenc színésze, sportolója vagy írónője, esetleg csinos modellek fogadnák egy üzletben vagy egy étteremben? Ki ne próbálna meg egy óriási utasszállító repülővel manőverezni egy repülőgép-szimulátorban? És ki ne mutogatna szívesen olyan fotókat, amelyeken hollywoodi sztárokkal pózol, még ha csupán csak a modern technika varázsolja mellénk kedvencünket? Március 19-én és 20-án bárki részesülhet ezekben a páratlan élményekben a Ferihegyi 2A és 2B terminálok között található SkyCourt Élményterminál megnyitóján.

A kétnapos nyílt hétvégén különleges kiállításokkal, érdekes programokkal, koncertekkel és nyereményjátékokkal várnak mindenkit a szervezők. Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra, Lilu, az Aranycsapat legendái, a magyar férfi vízilabda-válogatott pólósai, Ganxsta Zoli, Nacsa Olivér és Réz András ? csak néhány név azok közül, akikkel találkozhatunk az Élményterminál nagyszabású megnyitóján, ahol Janicsák Veca, a Non Stop, a Vastag testvérek és Király L. Norbi, azaz az X-Faktor legjobbjai is fellépnek.

A számos luxusüzlet szemet gyönyörködtető kínálata mellett az ízlelőbimbók kényeztetésével sem lesz gond: bárki kipróbálhatja a magyar, francia, olasz, görög és ázsiai gasztronómia remekeit. A változatos programok között nyereményjátékok is várják a látogatókat: világvárosokba szóló repülőjegyek találnak gazdára a két nap során. Az élményekből a legifjabb vendégek sem maradnak ki: gyereksarok, repülős játékok és ajándékok, kézműves foglalkozás, makett kiállítás és az Alma együttes szórakoztatja majd a gyerkőcöket. Vasárnap este, az esemény záróakkordjaként különleges élményt nyújt az új terminál az elektronikus zene szerelmeseinek: Kosheen, a Zero7 (DJ Set) és Zagar koncertjére a Facebookon lehet jegyet nyerni.

A SkyCourt Élményterminál Nyílt Napok

Szombat: 11:00 ? Háztörténeti Kiállítás megnyitója; 12:00 ? Ebédszünet sztárokkal a Food Courtban ? felszolgálók: Ganxsta Zoli, Katus Attila, Dammak Jázmin; 14:00 ? X?Faktor koncert ? fellépők: Janicsák Veca, Non Stop, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Király L. Norbi; 17:00 ? Divatbemutató a SkyCourt üzleteinek kínálatából; 19:00 ? Presidance ? Transit.

Vasárnap: 11:00 ? Alma együttes; 12:00 ? Stewardess gyorstanfolyam; 12:30 ? Ebédszünet sztárokkal a Food Courtban ? felszolgálók: Dukai Regina, Horváth Éva, Dér Heni, Hajdu Steve, Solti Ádám; 15:00 ? Divatbemutató sztárokkal ? nagyvárosi stílusok; 21:00 ? Electric Terminal Koncert limitált számú jeggyel ? fellépők: Kosheen, Zero7 DJ Set, Zagar előzetes regisztrációval a Facebook-on.

Egész napos programok: Háztörténeti Kiállítás; 360 fokos kiállítás ? érintőképernyőkön ?körbejárható? a terminál és olyan területek is, amik eddig nem voltak mindenki számára láthatók; Repülőgép-makett Kiállítás. Repülőgép-szimulátor ? hivatásos Malév-pilóta segítségével most lehetőség nyílik kipróbálni, milyen érzés egy valódi repülőgépet vezetni. Fotózkodj sztárokkal! ? bluebox fotózás olyan sztárokkal, akik egy filmben, videoklipben egy stewardess vagy egy pilóta bőrébe bújtak. A fotók a helyszínen megvásárolhatók. Stílustanácsadás. A Repülőgép Emlékpark egész hétvégén látogatható. Mivel a 200E jelű reptéri busz most sem áll meg a park bejáratánál, a látogatóknak jócskán kell majd gyalogolni a reptéri, vagy a Vecsés nyugati megállóból.

A felsorolt programokon kívül értékes nyeremények és vásárlási akciók várják a látogatókat. A nyílt napokon busztranszfert biztosítunk: a SkyCourt ? Élményterminál táblával ellátott buszok minden órában indulnak a Nyugati pályaudvar parkolójából, és a reptérről visszafelé. További információk idekattintva olvashatók. Fotóink az Égi Udvar építési területein készültek.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Átadták az Égi Udvart | ZETApress

Szóljon hozzá!