ZETApress

hírportál

Vállalati kerékpárosok

Példaértékű együttműködés keretében születhetett meg az új szekció, melynek alapítói a Holland Királyság Nagykövetsége mellett az ING Biztosító Zrt. és a KLM Holland Királyi Légitársaság ? hangsúlyozta a megnyitó ünnepségen Robert Milders.

A Holland Királyság budapesti nagykövete és a Magyar Kerékpáros-klub vállalati szekciójának tiszteletbeli elnöke a Hotel Intercontinentalban beszélt, ahol holland szervezetek támogatásával megalakult a Magyar Kerékpáros-klub vállalati szekciója.

László János, a Magyar Kerékpáros-klub elnöke az eseményen kiemelte, hogy a kerékpározás fontos társadalmi üggyé vált, melynek legjobb bizonyítéka, hogy a cégek is felismerték, a kerékpározás támogatása, minden városlakó számára kézzelfogható előnyökkel jár, ugyanis hozzájárul az élhetőbb és egészségesebb városok létrejöttéhez. A környezetükért felelősséget vállaló cégek részvételével megalakuló vállalati szekció egy olyan támogatási forma, mely lehetőséget ad arra, hogy a civil szervezet biztos és független működése folyamatosan fenntartható legyen.

A Magyar Kerékpáros-klub Magyarország legnagyobb kerékpáros érdekvédelmi szervezeteként évek óta meghatározó feladatot vállal a kerékpáros közlekedés hazai népszerűsítésében. A szervezet szakmai munkájával segíti többek között önkormányzatok közlekedési stratégiáinak elkészítését, részt vesz a közlekedési fejlesztések kidolgozásában és véleményezésében, konferenciákat, szakmai fórumokat szervez, emellett társadalmi célú kampányaival ? mint az évente több-tízezer közlekedőt mozgósító Bringázz a munkába! kampány ? segíti az élhetőbb városok és települések létrejöttét, a kerékpáros közlekedés elterjedését.

László János, a Holland?Magyar Kereskedelmi Kamara évzáró eseményén elmondta, hogy az új vállalati támogatási formát mérföldkőnek tartja, mely hosszú távon biztosíthatja a kerékpározás ügyének sikeres képviseletét, a kerékpározásért végzett munka sikeres folytatását. Örömét fejezte ki, hogy a vállalati szekció alapítói felismerték a kerékpáros közlekedés támogatásában rejlő össztársadalmi érdeket és reményét fejezte ki, hogy a jövőben több hazai vállalat is csatlakozik a kerékpáros ügy támogatóihoz. A vállalati szekció alapítói:

Az ING Biztosító Zrt.

Magyarország vezető életbiztosítója 1991-ben (akkor még Nationale-Nederlanden néven) jelent meg a piacon. 1997 óta folyamatosan vezeti az életbiztosítási piacot. A cég számos kiemelkedően sikeres életbiztosítási és pénzügyi terméket vezetett be elsőként Magyarországon, s az ügyfelek az elmúlt 19 év során meggyőződhettek arról, hogy az ING élen jár a magyar lakosság igényeire szabott biztosítások kifejlesztésében. Többek között az ING dobta piacra Magyarországon elsőként a forint, majd az euró alapú befektetéshez kötött életbiztosításokat, valamint az euró-alapú, egyszeri és folyamatos díjas, tőkegaranciát nyújtó befektetéshez kötött életbiztosításokat.

Az ING Befektetési Alapkezelő Zrt. révén befektetéshez kötött életbiztosításaihoz az ING Biztosító kiemelkedően széles eszközalap-választékot kínál ügyfeleinek. Az ING Biztosító Zrt. szolgáltatásai az egész országban elérhetőek, hiszen tanácsadóink minden megyében ügyfeleink rendelkezésére állnak, s személyre szóló pénzügyi tanácsadással segítenek feltérképezni az érdeklődők igényeit, szükségleteit, majd megtalálni a megfelelő biztosítási védelmet, pénzügyi megoldást. Tanácsadóink ügyfeleinkkel egyeztetett időpontban és helyszínen állnak rendelkezésre.

Air France és KLM

A KLM ? partner légitársaságával, az Air France-szal ? vezető szerepet játszik az európai légi-közlekedési piacon. Az Air France és a KLM együtt óriási útvonal-hálózatot üzemeltet, a párizsi Charles de Gaulle és az amszterdami Schiphol repülőtérről kiindulva. A csoport ma több mint 104 ezer alkalmazottat és évi 71,4 millió utast számlál. Több mint 594 repülőgépe a világ mintegy 244 pontjára repül. Az Air France és a KLM a szolgáltatásaival a teljes világot behálózó SkyTeam Légi-szövetség tagja. Az Air France 1933-ban, a KLM 1919-ben alakult meg.

Szóljon hozzá!