ZETApress

hírportál

Kazánok Az év üzletembereitől

Kazánok vásárlásával segítik az árvízkárosultak téli felkészülését az Ernst & Young és Az év üzletemberei. A felajánlás a Magyar Vöröskereszt segítségével jut el a szikszói árvízkárosult családokhoz.

Az Ernst & Young, továbbá a tanácsadó cég által alapított, az Ernst & Young Enterpreneur Of The Year ? Az év üzletembere ? díjprogram díjazott üzletemberei, valamint a Magyar Vöröskereszt együttes adományát szerdán adták át a rászoruló mintegy félszáz szikszói családnak.

Az év üzletembereivel együtt azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy közösen többet és hatékonyabban tudunk segíteni. A bajban mindig fontos az összefogás, és mi fontosnak tartjuk, hogy az üzleti élet sikeres szereplőiként segítsünk a természeti katasztrófa sújtotta településnek és az itt élőknek. Egyúttal nagy örömmel tölt el, hogy üzleti díjunk díjazottai készségesen csatlakoztak hozzánk az adomány nyújtásában. Ez is mutatja, hogy díjaink jó kezekbe kerültek ? mondta Havas István, az Ernst & Young vezérigazgatója.

A Magyar Vöröskereszttel együttműködve Az év üzletemberei és az Ernst & Young többmilliós adományukkal a téli felkészülésben segítik a tavaszi árvíz szikszói károsultjait. A cégek azt vállalták, hogy a Vöröskereszttel közösen minden olyan családnak egy-egy kazánt adományoznak, akiknek lakóházában az árvíz miatt megrongálódott a fűtési rendszer. Az együttműködésnek köszönhetően így 42 családnak tudnak segíteni a több mint hétmillió forintos adománnyal.

Példaértékű az Ernst & Young által elindított összefogás, amelynek segítségével 42 családnak tudunk meleg otthont biztosítani az árvíz sújtotta Szikszón. Ez az összefogás is megmutatja, mennyire fontos, hogy tartós segítséget nyújtsunk a tavaszi árvízhez hasonló nagy katasztrófák áldozatai számára ? mondta Habsburg György. A Magyar Vöröskereszt elnöke hozzátette, hogy a tanácsadó cég nemcsak adományával segít, az Ernst & Young végzi a segélyszervezet árvízi projektjének díjmentes auditálását is.

Füzesséri József, Szikszó polgármestere az adományok átadásakor kiemelte: a Magyar Vöröskereszt és az Ernst & Young összefogása rendkívüli segítséget jelent a szikszóiak számára, akiknek jelenleg az egyik legnagyobb gondot a télre való felkészülés jelenti. A mostani összefogás is megmutatja, hogy hogyan lehet igazán hasznos és hatékony segítséget nyújtani a rászorulóknak.

Az Ernst & Young által kezdeményezett összefogásban részt vesz Bojár Gábor, a Graphisoft társalapítója; Bodrogai Ferenc, a Forest Papír Kft. alapító-tulajdonosa; Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. alapítója, az igazgatóság elnöke; Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke; Gerendai Károly, a Sziget Kft. alapító-ügyvezetője; Temesvári Kornél, a White Lake Kft. ügyvezetője; Tibor Dávid, a Masterplast Group Zrt. vezérigazgatója; Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. vezérigazgatója; Lakatos István, a Bravogroup Holding vezérigazgatója. Málnay B. Levente, a Chello Central Europe Zrt. vezérigazgatója magánemberként ajánlott fel adományt.

Az Ernst & Young Entrepreneur Of The Year-díj

Az Ernst & Young 1986-ban, az Egyesült Államokban indította útjára Az év üzletembere-programot, az egyetlen nemzetközi, védjegyoltalommal ellátott üzleti díjat, amely az elismeréshez vezető erőfeszítésekről, kitartásról, hitről, valamint a kimagasló teljesítményt felmutató üzletemberekről szól. Mára hat kontinens mintegy ötven országában kerül a program megrendezésre. 2003 óta Magyarországon is odaítélik a kiemelkedő presztízsű kitüntetést.

A díjat olyan vezetők kaphatják meg, akik sikeres üzleti eredményeik mellett kitűnnek egyedi és újító megoldásaikkal, valamint megbízható, kiegyensúlyozott vezetői vállalkozásaiknak. Az Ernst & Young Az év üzletembere-díja a legjobbak közül is a legkiválóbbat ünnepli. A kitartást és az akadályok leküzdésének képességét emeli ki és állítja példának minden üzletember elé.

Szóljon hozzá!