ZETApress

hírportál

Mikulás a vonaton

Mikulás apó a gyerekek segítségével ajándékozza meg a gemenci erdő állatait. Rénszarvasok helyett erdei vasúttal érkezik az ősz öregapó Gemencre ? tudatta Baricz Árpád beszédíró.

Mikulás hátrahagyja megfáradt rénszarvasait és december 5-én, vasárnap délután erdei vasúttal érkezik a gemenci rengetegbe, hogy az őt váró gyermekek segítségével az erdő lakóit is megajándékozza.

A Gemenc Zrt. minden érdeklődő kicsit és nagyot vár a pörbölyi Ökoturisztikai Központba, aki találkozni szeretne a piros ruhás ősz öregapóval és kedveskedne a vadonban élő állatoknak a közös ajándékkal.

A zúzmarás téli erdőből Mikulás apó 13 órakor érkezik Pörbölyre a gyerekekhez. A kicsik gyümölcsöket és zöldségféléket visznek ajándékba a gemenci erdő lakóinak, amit közösen a kedves ősz öreg apóval együtt adnak át a vadon élő állatoknak. Így a legkisebbek is átélhetik az ajándékozás különleges örömét.

A jövő vasárnapi program: 13-kor Mikulás érkezése, 13:30-kor indulása az erdei vasúton a gyerekekkel a nagyrezéti vadetetőhöz, majd a vadmegfigyelőhöz, ahol közösen ajándékozzák meg az erdő állatait. 15 órakor Kovács Gábor muzsikus zenél a gyerekeknek.

Szóljon hozzá!