ZETApress

hírportál

Kercaszomor békével vár

December 20-án megnyílnak schengeni határaink és Magyarország újabb hatalmas lépést tesz az európai országok közössége felé. Ennek keretében számos esemény és rendezvény szerveződik. Egy kis őrségi falu, Kercaszomor is ünnepségre hív, személyesen vagy lélekben.

Kercaszomor a Szlovén határ mellett fekszik és osztja sok más ? a valamikori nyugati határsáv mellett fekvő ? kistelepülés fájó történelmét. A határnyitás alkalmával a szlovén határon átvezető eddig lezárt közút mellett egy ? a két országot összekötő ? békepadot és egy békeoszlopot állít. A békeoszlop avatás során az oszlopban magánemberek és közösségek jókívánságait is elhelyezik.

Aki úgy érzi, hogy szeretne az alkalomhoz kapcsolódó üzenetet küldeni az Univerzum felé, tisztelje meg őket és küldje el üzenetét (vagy közössége üzenetét). Az üzeneteket a békeoszlop belsejében helyezik el, hogy ezzel is tovább erősítsék a Világunkból oly nagyon hiányzó pozitív energiákat és egy kis szellemi világosságot vigyünk a tél legsötétebb napjaiba. Mindenkit szívesen látnak személyesen az avatáson, Vas megyében, Kercaszomor és Domonkosfa között a magyar-szlovén határon, december 20-án, csütörtökön délután 1 órakor. Az üzeneteket ezen a címen várják.

Szóljon hozzá!