ZETApress

hírportál

Szombathelyi konzultáció

Az Új Széchenyi Terv véglegesítését megelőző Nemzeti Konzultáció következő állomásaként a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztéspolitikai koordinációért felelős államtitkára tegnap Szombathelyre látogatott.

Molnár Ágnes a Nemzeti Együttműködés Kormányának egységes fejlesztéspolitikai stratégiáját ismertette, majd a megjelent vállalkozóktól tájékozódott az örökölt pályázati rendszer hiányosságairól, valamint a jövőbeni elvárásokról. Az államtitkár beszámolt arról, hogy a KKV szektor támogatása a Kormány számára fontos, hiszen ezek a vállalkozások jelentős gazdaságélénkítő és munkahelyteremtő szereppel bírnak ? tudatta az NFM Kommunikációs Főosztály.

Díjmentesen utazás Győrben az Európai Autómentes Napon

Csatlakozva az Európai Autómentes Nap rendezvénysorozathoz a MÁV-START Zrt. ? a VEKE győri tagszervezetének kezdeményezésére ? szeptember 22-én, szerdán 0 órától 24 óráig díjmentes utazási lehetőséget biztosít Győr közigazgatási határain belül. Győr, Győr-gyárváros, Győrszabadhegy, Ménfőcsanak felső, Ménfőcsanak egymás közötti viszonylatában valamennyi utas ingyen, forgalmi engedély nélkül is igénybe veheti a személyszállító vasúttársaság szolgáltatásit.

A vasúti utazáshoz kapcsolódóan Ménfőcsanak-felső vasúti megállóhelyről vasúti ráhordó buszjáratok is indulnak. Az Európai Autómentes Naphoz kapcsolódó további díjmentes utazási és kerékpár szállítási lehetőségről tájékozódhatnak az utasok a személyszállító vasúttársaság honlapján, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06-40/49-49-49 telefonszámon ? tudatta a MÁV-START Zrt. Kommunikáció.

Szóljon hozzá!