ZETApress

hírportál

Luxustyúkól, várrom, Lamborghini

Igazi különlegességekre akadhat az, aki alaposabban megnézi a Vatera.hu nyári kínálatát. Az aukciós portál sokszínű választékában gyűjtői különlegességek, egyedi darabok, többek között exkluzív ingatlanok, jachtok és sportautók várnak gazdára ? tudtuk meg Beck Mártontól.

Egy virtuális kalapácsütéssel bárki elvihet egy várromot ? várkapitányi címmel ?, egy luxustyúkólt, vagy akár egy teljes élelmiszerboltot. A Vatera felhozatalának talán legmeghökkentőbb termékeire az ingatlan-kategóriában bukkanhatunk: az aukciós portálon várromot is árulnak.

Az 1200 körül épült Szendrődládi Várhoz egy 17 hektáros terület is tartozik, melyet 130 éves fákból álló erdő színesít. A kikiáltási ár 140 millió forint, de plusz inspirációt jelenthet a vásárláshoz, hogy az ingatlan tulajdonosa jogosan viselheti a Szendrődládi várkapitányi címet. Azok, akik inkább a modern kori luxust preferálják, ugyancsak megtalálhatják számításaikat az aukciós oldalon: a budai hegyek rajongói Farkasréten vehetnek maguknak új otthont potom 90 millióért. A vállalkozó szellemű felhasználóknak lehetőségük van egy teljesen berendezett budapesti élelmiszerboltra is licitálni.

A Vaterán vásárolt ingatlant azonnal be is lehet rendezni az oldal kínálatából: valószínűleg sokan szívesen néznének a nappaliban Giorgio Armani által formatervezett Samsung tévét, vagy fürödnének egy luxus jacuzziban. A háziállatok kényeztetésére is van megoldás: zsindelyezett, fenyőből készül luxustyúkólt is kínálnak kifejezetten tyúkbarátok számára.

Igazi különlegességek a kínálatában

A sportkocsik szerelmesei is számos különlegesség közül válogathatnak az oldalon. A legerősebb járgány a vadonatúj Lamborghini Murcielago LP640 Roadster, melyet 73 millió forintért bárki megvehet. De igazi időutazásra is lehetősége van a felhasználóknak: a Dallas rajongók biztos emlékeznek Bobby Ewing piros Mercedes kabriójára. A Vatera portálon ennek sötétkék mására lehet licitálni!

A portál megoldást kínál azoknak is, akik szívesebben közlekednének jachttal, esetleg repülőgéppel az országhatáron belül és túl. A legimpozánsabb hajó a Birchwood TS37 típusa, melyet az érdeklődők személyesen is megnézhetnek az Adrián. Ide akár már saját repülőjével is eljuthat a potenciális vásárló: 2,2 millió forintról indul az 1990-es évjáratú Avid Flyer légcsavaros gép licitje.

A különböző kiegészítők közül a tengeri életformához a Rolex Submariner Sultan karórája illik a legjobban, míg a hölgyeknek a 69 gyémántkővel ékesített fehérarany nyaklánccal kedveskedhetnek a férfiak. Utóbbi darabhoz már közel kétmillió forintért hozzá lehet jutni, vásárlás esetén a sikert a Vatera garantálja.

A Vatera.hu portál

Az idén 10 éves Vatera.hu Kft. Magyarország legnagyobb online piactere, a hazai elektronikus kereskedelem egyik legfontosabb szereplője. Az aukciós és kereskedelmi portál 2006-ban és 2007-ben is elnyerte az év internetes kereskedője címet. Az online piactér 2000-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy eladók és vevők egymásra találását segítse. Mára a több mint egymillió-kétszázezer felhasználó havonta átlagosan háromszázezer sikeres aukciót bonyolít, nagyságrendileg 1,6 milliárd forintértékben.

Piacvezető aukciós portálként a Vatera kiemelten figyel a biztonságos kereskedésre. A felhasználók ismereteinek bővítése mellett a portál biztonsági rendszerének továbbfejlesztésére is nagy hangsúlyt fektet, melyre éves szinten több tízmillió forintot fordít. A csalások megelőzése érdekében a Vatera az e-kereskedelem hazai piacán, úttörő módon egy önálló, több főből álló biztonsági csapatot is foglalkoztat.

Szóljon hozzá!