ZETApress

hírportál

Elhunyt Popper Péter

Mély megrendüléssel értesültem Popper Péter halálának híréről ? írta Bajnai Gordon, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke. Popper Péter nemcsak íróként, de pszichológusként és pszichoterapeutaként is népszerű volt Magyarországon.

Tudományos munkáival, könyveivel méltán szerzett elismerést, és sokat segített népes olvasói táborának. Milliókat tanított arra, hogy mit jelent felnőttként viselkedni, felelősséget vállalni tetteinkért. Elhivatottságát bizonyítja, hogy hosszú betegsége, és az állandó orvosi kezelés ellenére az utolsó pillanatig dolgozott. Osztozom a gyászoló család veszteségében, és megnyugvást kívánok nekik ezekben a nehéz órákban ? fejeződik be a kormányfői közlemény.

Eltemették Varga Zoltánt

Tegnap délután 3 órakor a Szent István Bazilika kriptájában végső nyugalomba helyezték Varga Zoltánt, az 1964-es Tokiói Olimpia aranyérmes labdarúgóját. Tisztelői délelőtt 11-től róhatták le kegyeletüket. Mint köztudott, a Ferencváros egykori középpályása 65 éves korában múlt pénteken hunyt el Zuglóban egy öregfiúk mérkőzésen.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Ranschburg Jenőtől búcsúzunk | ZETApress

Szóljon hozzá!