ZETApress

hírportál

Nyílt nap a Líceumban

Nyílt napra várja az érdeklődőket az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem. Szeretettel várjuk az érdeklődőket január 25-én kedden az EKKE nyílt napjára az egri Líceumba! – tudatta Pócsik Attila sajtóreferens.

A rendezvényre ellátogató érdeklődők megtudhatnak minden fontos és hasznos információt a felvételi eljárásról, megismerkedhetnek az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem szakjaival és szolgáltatásaival.

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen Egerben és Jászberényben öt karon hirdetünk képzéseket: a Bölcsészettudományi és Művészeti, a Gazdaság- és Társadalomtudományi, az Informatikai, a Pedagógiai, valamint a Természettudományi Karon. Az öt karon tíz képzési terület közül választhatják ki a felvételi előtt állók az érdeklődési körüknek legmegfelelőbbet, várjuk a leendő hallgatókat agrár, bölcsészettudományi, gazdaságtudományi, informatikai, művészeti, művészetközvetítési, pedagógusképzési, sporttudományi, társadalomtudományi és természettudományi képzéseinkre!

Nyílt napunk vendége lesz Bukta Péter, az Oktatási Hivatal Felsőoktatási Felvételi Főosztályának kommunikációs vezetője, aki tájékoztatást ad az idei felvételi eljárás legfontosabb tudnivalóiról, a pontszámításról, a legfontosabb határidőkről.

Az eseményen bemutatjuk az egyetemen elérhető ösztöndíj-lehetőségeket, a kollégiumokat és hallgatói szolgáltatásokat is, valamint egyebek mellett a duális képzés előnyeit és a külföldi tanulmányi lehetőségeket. Nyílt napunkon részt vesznek duális partnereink, valamint az egyetemen működő szervezetek, öntevékeny körök is. Nyílt napunk kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható, a Líceum épületében a maszk használata kötelező! – tudatta Zentai László kommunikációs referens.

Szóljon hozzá!