ZETApress

hírportál

Nyerj BKK-bérlettel!

Január 19-ig regisztrálható az éves Budapest-bérlet a BKK nyereményjátékára. A BKK Ügyfélközpontjaiban, pénztáraiban vagy mobilapplikáción megvásárolt éves Budapest-bérlettel nemcsak pénzt spórolhat. Ha január 19-én szerdán 14 óráig regisztrál, évindító ajándékaink egyikét is megnyerheti.

Akár 11 ezer forintot is megtakaríthatnak azok, akik kedvezményes és összvonalas éves Budapest-bérletet vásárolnak. Ez a bérlettípus 12 szelvényből áll (minden hónapra egy-egy használható), ezért a tulajdonosának nem kell aggódnia, hogy elveszíti az egész évre szóló bérletét. Az éves bérletekkel a BKK díjszabásában meghatározott érvényességi ideig utazhatnak.

A költségmegtakarítás mellett értékes ajándékokat is nyerhetnek azok, akik 2021. december 1-je és 2022. január 14-e között éves Budapest-bérletet vásároltak, és legkésőbb 2022. január 19-én 14 óráig regisztrálják azt – tudatta a BKK Kommunikáció. A regisztrálók között a BKK az Aqua Webáruház jóvoltából kisorsol:

egy Apple iPad Pro 11″-et;
két Segway F40E elektromos rollert;
három Samsung Galaxy A52s mobiltelefont;
három Garmin Forerunner 55 futóórát;
öt Amazon Kindle (2020) e-book-olvasót;
húsz Aqua vásárlási utalványt bruttó 20 ezer forintértékben, mely bruttó 50 ezer forint feletti vásárlásnál váltható be;
harminc Xiaomi Redmi Power Banket.

A nyereményjátékban a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt a természetes személyeknek szóló kedvezményes és összvonalas éves Budapest-bérletekkel. A nyereményjáték részleteiről bővebben idekattintva olvashatunk.

Szóljon hozzá!