ZETApress

hírportál

Metróval a KÖKI-re

Mától hosszabb szakaszon jár az M3-as metró: ismét Újpest-központ és a Lehel tér, valamint a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest állomások között közlekedik hétköznaponként. A Lehel tér és a Nagyvárad tér között továbbra is az M3-as pótlóbusszal lehet utazni – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ Kommunikáció.

Augusztus utolsó hétvégéjén, 28-29-én a szerelvények egész nap Újpest-központ és a Lehel tér között járnak. A Lehel tér és Kőbánya-Kispest között a korábbi hétvégéken megszokott módon, az M3-as pótlóbusszal lehet utazni. Az M3-as pótlóbusz útvonala és megállóhelyei térképes felületen a BKK FUTÁR alkalmazásban követhetők nyomon. A Göncz Árpád városközpont és a Népliget között továbbra is ajánljuk az 1-es villamos igénybevételét!

Utazásuk megtervezéséhez továbbra is érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat úti céljuk eléréséhez. Az autóval közlekedőknek augusztus 23-a hétfő és 31-e kedd között mozgó terelésekre kell számítaniuk a Váci úton, a Róbert Károly körúton, az Üllői úton, a Kőér utcában és a Vak Bottyán utcában a pótlás utáni helyreállítási munkálatok miatt.

Szóljon hozzá!