ZETApress

hírportál

Máté-képek Szegeden

Teljesen megújul a szegedi Novotel. Három szakaszban megújul Szeged ikonikus szállodája, a Novotel – tudtuk meg Jankó Bálinttól.

A Máté Bence magyar természetfotós képeivel díszített szobák közül ötven már el is készült, a fennmaradó kilencven szoba és a közös területek felújítására idén ősszel és jövő februárban kerül sor. Az Accor csoporthoz tartozó hotelben a munkálatok teljes költsége mintegy 700 millió forint.

A nyolcszintes hotel 140 szobájából az első szakaszban 50 szobát újítottak fel három emeleten. Ezek már elkészültek, és várják a városba látogató vendégeket. A második fázisra idén ősszel kerül sor, ekkor két emeleten 36 szoba kap új arculatot. A harmadik szakaszban, 2022 februárjában az összes fennmaradó szoba és emelet, valamint a közös helyiségek (recepció, bár, étterem) is megújulnak. A felújítás a vendégek pihenésének zavarása nélkül zajlik, teljes költsége mintegy 700 millió forint.

A szobákhoz használt hat különböző fotó Máté Bence magyar természetfotós remekművei. Máté Bence a BBC világverseny történetének legeredményesebb fotósa, az egyetlen a világon, akit az év ifjú természetfotósának és az év természetfotósának is megválasztották. – A Novotel vendégei a legteljesebb életet élvezhetik a szállodákban. A gyerekeket is kiemelt figyelmességekkel – üdvözlő ajándékokkal, játékokkal és aktivitásokkal, gyermekbarát menükkel – várjuk, hogy a családok és a legkisebbek is mindent megkapjanak itt-tartózkodásuk során – mondta Németh Richárd ügyvezető, társtulajdonos.

A Tisza partján álló Novotel minden szobájából gyönyörű kilátás nyílik a folyóra és a városra. A szobák erkélyesek és légkondicionáltak. Az Accor csoporthoz tartozó vezető márka, a Novotel célja, hogy vendégeinek biztos hátteret nyújtson a világ felfedezésére, és a családok boldog és emlékezetes pillanatokat tölthessenek együtt. Az esztétikus és funkcionális, a modern és időtlen, az egyszerű és standard dizájn hangulatos légkört biztosít, mindegyik helyszínt tökéletessé téve egy italra, étkezésre, munkára, játékra vagy pihenésre.

A Novotelről

A Novotel Hotels, Suites & Resorts szállodái megnyugtató és energiát adó helyek, ahol a vendégek szünetet tarthatnak és időt szakíthatnak az igazán fontos pillanatokra. A márka szállodáinak, lakosztályainak és üdülőhelyeinek széles skálája számos szolgáltatást kínál az üzleti úton lévő és üdülővendégek számára egyaránt, beleértve a tágas, moduláris felépítésű, természetes és intuitív kialakítású szobákat, az éjjel-nappal nyitva tartó catering gazdag választékát, tárgyalóhelyiségeket, a figyelmes és proaktív személyzetet, a legfiatalabb vendégek számára kialakított családi zónákat, a többcélú lobbikat és a hozzáférhető fitneszközpontokat. A több mint 60 országban 530 helyszínnel rendelkező Novotel a világ vezető vendéglátóipari csoportja, az Accor része, amely 110 országban több mint ötezer ingatlannal és tízezer vendéglátóhellyel rendelkezik.

Az Accorról

Az Accor a világ vezető szállodaipari csoportja, egyedi és tartalmas élményeket kínál csaknem 5100 szállodájában és tízezer vendéglátóhelyen a világ 110 országában. A csoport az iparág egyik legváltozatosabb és legintegráltabb vendéglátó ökoszisztémájával rendelkezik, amely luxus- és prémiummárkákat, középkategóriás és economy kínálatot, egyedi életmód-koncepciókat, szórakoztató egységeket, éjszakai szórakozóhelyeket, éttermeket bárokat, magánrezidenciákat, megosztott szálláshelyeket, concierge-szolgáltatásokat, közösségi munkahelyeket és még sok mást foglal magában. A páratlan márkaportfólióval rendelkező Accor világszerte mintegy 260 ezer munkatársat foglalkoztat. A jutalmak, a szolgáltatások és az élmények széles választékát a mindennapokban kínáló ALL – Accor Live Limitless átfogó hűségprogramjának előnyeit több mint 68 millió tag élvezi.

A csoport a Planet 21 – Acting here, az Accor Solidarity, a RiiSE és az ALL Heartist Fund kezdeményezéseken keresztül, az üzleti etika, a felelős turizmus, a környezeti fenntarthatóság, a közösségi szerepvállalás, a sokszínűség és a befogadás révén ösztönzi a pozitív cselekvést. Az 1967-ben alapított, franciaországi központú Accor SA elérhető az Euronext párizsi tőzsdén (ISIN kód: FR0000120404) és az OTC piacon is (kód: ACRFY) az Egyesült Államokban.

Szóljon hozzá!