ZETApress

hírportál

Több mint bérlet

A negyedéves BKK-bérlethez mától közösségi autózás is jár! Közösségi autózásra jogosító MOL Limo, SHARE NOW és GreenGo kupon jár annak, aki július elseje és 31-e között vásárol, már erre az időszakra is érvényes, negyedéves Budapest-bérletet, és regisztrál a Budapesti Közlekedési Központ honlapján – tudatták sajtósaik.

Kombinálható utazás – közösségi közlekedés kicsit másképp: a Budapesti Közlekedési Központ és autómegosztó partnerei különleges ajánlattal kedveskednek a BKK ügyfeleinek. Minden júliusban megvásárolt negyedéves bérlethez egy-egy 5000 forintértékű kupon jár a MOL Limo, a SHARE NOW és a GreenGo autóira, ha a bérlet érvényességének kezdete erre az időszakra esik.

A regisztrálókkal legkésőbb a regisztrációt követő 4. munkanapon felveszik a kapcsolatot az autómegosztó szolgáltatók és ha adottak a feltételek, jóváírnak egy-egy, egyenként 5000 forint értékű kupont, amelyet a jóváírás napjától kezdődően 100 napig lehet felhasználni. A negyedéves bérletek is 100 napig érvényesek, így 3 egymást követő bérlettel 9 helyett 10 hónapig utazhatunk!

A kuponok nem átruházhatók, csak a regisztrált bérlettulajdonos használhatja fel őket. Ha valaki még nem regisztrált az autómegosztó szolgáltatóknál, minél előbb tegye meg, hogy megkaphassa a kupont! Felfüggesztett felhasználói fiók esetén a kupon értékét a fiók aktiválását követően írják jóvá.

A promócióban csak olyan személyek vehetnek részt, akik legkésőbb a regisztráció napján betöltötték a 18. életévüket és legalább 1 éves jogosítvánnyal rendelkeznek. A promócióval kapcsolatos minden további részlet a weboldalon olvasható, ahol a megvásárolt bérlet regisztrációja is elvégezhető.

A bérleteket a BKK Ügyfél-központjaiban, valamint a BKK jegy- és bérletkiadó automatáiból lehet megvásárolni, amelyek pontos elhelyezkedését itt lehet megnézni. A negyedéves bérlet mobilapplikáción keresztül is megvásárolható, részletek idekattintva találhatók.

Szóljon hozzá!