ZETApress

hírportál

Digitális Mosoly

Az MKB Bank meglévő ügyfelei már digitálisan igényelhetik a Mosoly Személyi kölcsönt. Az ügyfelek személyes fióklátogatás nélkül, online igényelhetik az MKB Mosoly Személyi Kölcsönt; az akár kétmillió forint hitelösszegre vonatkozó kérelem elbírálása egy munkanapon belül megtörténik – tudatták sajtósaik.

A hiteligénylés felhasználóbarát folyamatát az MKB Bank a használhatósági tesztek során kért ügyfél-visszajelzések figyelembevételével alakította ki. A kényelmessé tett folyamat gyorsan és gördülékenyen vihető végig, így a bank digitális fejlesztési stratégiájában meghatározott ügyfélélményt biztosítja.

Kiemelt célunk, hogy a digitális átállás vívmányait ügyfeleinkhez is eljuttassuk. Az MKB Online Mosoly Személyi Kölcsön fontos állomása a saját digitális átállásunknak és várhatóan az év közepéig az új ügyfelek számára is elérhetővé tesszük. Hiszünk benne, hogy a digitális ügyfélkiszolgálás egy folyamatosan növekvő szerepet fog betölteni a fedezetlen hitelezésben – mondta Pereczes János, az MKB Bank digitális üzletfejlesztési ügyvezető igazgatója.

Az MKB felgyorsított digitális fejlesztési stratégiájának részeként a közelmúltban került bevezetésre a teljes fiókhálózatban elérhető Digitális Ügyfélhívó Rendszer, az MKB Mobilalkalmazásban egyszerűsített eljárás keretében igényelhető személyi kölcsön, valamint a lakossági és a vállalati ügyfelek számára egyaránt elérhető MKB VideóBANK szolgáltatás. Az MKB digitális szolgáltatásainak köre hamarosan újabb lehetőségekkel bővül.

Szóljon hozzá!