ZETApress

hírportál

Hétmilliós adomány

A BioTechUSA hétmillió forintértékben adományoz vitamint az Ökumenikus Segélyszervezetnek. Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő gyártójaként a BioTechUSA kiterjedt adományozási tevékenységet folytat, mely során kiemelt figyelmet fordít az egészségmegőrzés és a sport támogatására.

A kizárólagos magyar tulajdonban lévő vállalat társadalmi felelősségvállalási programjának következő állomásaként összesen 180 ezer darab magas hatóanyagtartalmú C-, D- és multivitamint ajánl fel az Ökumenikus Segélyszervezetnek mintegy hétmillió forint értékben. Az adományból országszerte több száz rászoruló család és a segélyszervezet járvány idején is a rászorulókért dolgozó munkatársai részesülnek az elkövetkező hetekben – tudatta Kis Boáz sajtóreferens. Fotóink Fekete Zsófia / MÖS felvételei.

Az Ökumenikus Segélyszervezet 45 központból álló országos intézményhálózatán keresztül közel 100 szolgáltatás formájában nyújt hatékony segítséget a nélkülözőknek és bajbajutottaknak. Kiemelt célkitűzése, hogy esélyt kínáljon a felzárkózásra a szegénységből kiutat kereső családok számára. Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártójaként a BioTechUSA a sportos életmód támogatása mellett elkötelezett a fogyasztók immunrendszerének és egészségének védelme iránt, mely a koronavírus járvány alatt különösen aktuális és fontos össz-vállalati célt jelent. A két intézmény idén februárban partnerségi egyeztetésekbe kezdett, melynek eredményeképpen a BioTechUSA mintegy 1800 doboz, összesen 180 ezer darab magas hatóanyagtartalmú C-, D- és multivitamint adományoz a MÖSZ munkatársainak és több száz nélkülöző családnak mintegy hétmillió forintértékben.

A BioTechUSA és az Ökumenikus Segélyszervezet együttműködése során átadott, több, mint 260 kilogramm vitamin az étrend-kiegészítő gyártó egyéb termékeihez hasonlóan saját gyártóbázison, szabályozott környezetben, kiváló minőségű és gondosan válogatott alapanyagokból készül Szadán, így két évig biztonsággal fogyasztható. Az adomány magába foglal:

240 doboz, egyenként 250 darabos kiszerelésű Vitamin C 1000 Bioflavonoids-t, melynek különlegessége, hogy többféle C-vitamin-forrást tartalmaz, mivel csipkebogyóval, bodzavirággal és citromhéjporral készül;

600 doboz, egyenként 100 darabos kiszerelésű One-A-Day multivitamint. A prémium minőségű termék 12-féle vitamint tartalmaz – köztük egy sor jótékony hatású B-vitamint -, valamint tízféle esszenciális ásványi anyagot, mellyel nagymértékben járul hozzá az immunrendszer egészséges működéséhez;

1000 doboz, egyenként 60 darabos Vitamin D3-t. A könnyen adagolható, tablettás termék egyszerű megoldást nyújt az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen D-vitamin bevitel pótlására.

Az adományt az Ökumenikus Segélyszervezet miskolci, szolnoki, orosházi és kastélyosdombói Családok Átmeneti Otthonaiban élő nélkülöző családokhoz, a szervezet boldogkőújfalui, kaposvári, szendrői és olaszliszkai Biztos Kezdet Gyerekházaiba járó kisgyermekes családokhoz, a dunavarsányi idősek otthonában élőkhöz, továbbá a csepeli, gyulai, illetve debreceni hajléktalanokat segítő intézmények támogatottjaihoz juttatja el.

A járványhelyzetben különösen fontos, hogy a BioTechUSA példaértékű felajánlásnak köszönhetően sok olyan rászoruló immunrendszerét tudjuk erősíteni a vitaminokkal, akik a mindennapi megélhetés gondjai miatt nem tudnák megengedni maguknak azok beszerzését – mondta el Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója az adományok átvételekor. Mindezt Tóth Szabolcs Attila, a BioTechUSA marketingvezetője annyival egészítette ki, hogy a vállalat idén további társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos aktivitásokat tervez, az élelmiszer-biztonsági szabályok maximális betartása mellett pedig kiemelt figyelmet fordít az egészségmegőrzés és sport támogatására, valamint mindazok immunrendszerének védelmére, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Az Ökumenikus Segélyszervezet

Az 1991-ben alapított Ökumenikus Segélyszervezet Magyarország egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív szervezete. Az alapító egyházak összefogása ma már szakemberek, önkéntesek, adományozók és felelős vállalati partnerek egyre bővülő közösségeként segíti a nélkülözőket és bajbajutottakat. A Segélyszervezet nemzetiségi, vallási és világnézeti hovatartozásra való tekintet nélkül, a legszigorúbb szakmai és átláthatósági követelményeknek megfelelve nyújt segítséget a rászorulóknak Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ számos országában. Az Ökumenikus Segélyszervezet egy közösség, mely az összefogás erejével nyújt hathatós segítséget a rászorulóknak.

A BioTechUSA – The Feeling of Success

Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő gyártójaként a BioTechUSA elkötelezett a sport és az egészséges életmód mellett, Lifestyle Programjával pedig személyre-szabott szak-tanácsadással segíti a vásárlókat céljaik és a tartós életmódváltás elérésében. A vállalat mintegy 1500 munkatársa hisz abban, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon és folyamatosan azon fáradozik, hogy termékeik segítségével világszerte minél több ember élhessen teljesebb életet. A BioTechUSA-nal minden megtalálható, ami nélkülözhetetlen a fogyáshoz, izmosodáshoz és teljesítménynöveléshez. A vállalat étrend-kiegészítőit a kiváló minőség és a harmonikus ízvilág jellemzi, melyek a fogyasztói elvárásokkal és visszajelzésekkel összhangban kerülnek tökéletesítésre. A termékek saját gyártóbázison, szabályozott környezetben, kiváló minőségű és gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, melyet jól mutat, hogy a cég többször is elnyerte a Superbrands-díjat.

A BioTechUSA olyan profi sportolókkal és sportcsapatokkal dolgozik együtt, akik saját példájukon keresztül, életmódjukkal és sportteljesítményükkel rengeteg embert inspirálnak. A vállalat vásárlóit 80 országban 170 franchise üzlettel és háromezer partnerrel várja, bolthálózatában pedig a szaktanácsadó eladók komplex tanácsadást is nyújtanak a vásárlások mellé. A BioTechUSA kiterjedt adományozási tevékenységet folytat, mely során rászorulókat, egészségügyi dolgozókat, valamint olyan szervezetek munkáját támogatja, mint a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, a Budapest Bike Maffia, vagy a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet.

Szóljon hozzá!