ZETApress

hírportál

BÚÉK 2021!

Kedves Magyar Testvérek! Egy különösen nehéz esztendő áll mögöttünk. A járvány és következményei megnehezítik az életünket, de a magyarság a remény és a megmaradás népe. A legnehezebb időszakokon is átsegít bennünket az őseinktől örökölt bátorság, tehetség és a szebb jövő reményébe vetett szilárd hit.

Ebben az újabb sorsfordító időszakban különösen fontos a nemzeti elkötelezettségű tudósok és a hagyományőrző közösségek küldetése. Mert csak bátor, közös kiállással és az összefogás erejével őrizhetjük meg a normalitást, és évezredes, sajátos hagyományainkat. Tehetségünkkel és a mai kor kihívásainak is megfelelő teremtő munkával építhetünk csak biztos és boldogabb jövőt a teljes magyar nemzet számára.

Ebben a teremtő munkában mindig fontos feladatot töltöttek be a magyar hagyományőrzők. Számukra különösen nehéz volt ez az év, mégis tovább őrzik mindannyiunk közös örökségét. Ezt a Hazát mindig is, az ilyen, nemzetünk sorsa iránt elkötelezett emberek tartották meg, több mint ezred éven át.

Az új év alkalmából elkészítettük nemzeti imádságunk, a Himnusz képi aláfestését, a hagyományőrzőkkel 2019-ben felvett legszebb felvételekből. Ezzel a videóval kívánunk szebb, szerencsésebb Új-Esztendőt minden magyar testvérünknek, kívánunk kitartást és szebb jövőt a hagyományőrzőknek és családjaiknak.

A filmet nézve gondolhatnak most egymásra szeretettel a magyar családok és közösségek, a jó barátok és ismerősök. A szép közös emlékek és élmények valamint az összetartozás üzenete töltheti meg meg reménnyel a szíveket, a viszontlátás öröméig! Boldog Új Évet Kívánunk és találkozzunk a Magyar-Turán Alapítvány rendezvényein 2021-ben! – kéri Bíró András Zsolt elnök.

Szóljon hozzá!