ZETApress

hírportál

6×6 applikáció

Szárnyra kapott a 6×6 Taxi applikációja: powered by Birdie – tudatta Klauz Vanessza.

Mától tölthető le iOS és Android okos-telefonokra a 6×6 új taxirendelő alkalmazása, a 6×6 by Birdie. A rajtot a taxitársaság most egy promócióval is támogatja december végéig: minden új letöltő 1500 forint összértékben talál ajándék kuponokat az alkalmazás Voucherek menüpontjában.

Az új applikáció számos kényelmi elemmel, s egyedi megoldásokkal igyekszik egyszerűbbé tenni a taxizást. Mindemellett a hangsúly továbbra is a járványügyi szabályok szigorú betartásával egy biztonságos közlekedési alternatíva nyújtása a budapestiek számára.

A célunk az volt, hogy egy minden korosztály számára könnyen kezelhető alkalmazást hozzunk létre a Birdie-vel, mely tanulva a jelenleg a piacon elérhető más alkalmazásokkal kapcsolatos tapasztalatokból, az esetleges hiányosságokból a lehető legkényelmesebb, legutasbarátabb taxirendelő alkalmazást jelenthesse mindazoknak, akik taxit szeretnének rendelni – nyilatkozta Kocsis Korinna, a Birdie szóvivője.

A taxirendelő applikáció egy fontos újdonsága, hogy a piacon elsőként az alkalmazásban lehetőség van fuvarköltség-megosztásra az együtt utazók között. Ezt a funkciót a járványhelyzet elmúltával minden bizonnyal örömmel használják majd a baráti társaságok.

A 6×6 célja az új applikáció használatával, hogy visszatérő utasai számára még kényelmesebbé tegye a taxirendelést, az új funkcióknak köszönhetően pedig több korosztályban is bővítse utaskörét. Ezzel együtt a legfontosabb célunk továbbra is, hogy a legszigorúbb szabályok betartásával biztonságos alternatívát nyújthassunk a Covid időszak alatt és után is a budapestiek számára – mondta el Kocsis Péter, a 6×6 Taxi értékesítési vezetője.

Az alkalmazásban a SimplePay rendszerén keresztül van lehetőség bankkártyás fizetésre, amihez regisztrálnunk kell a bankkártyánkat. A járványhelyzet alatt a lehető legjobb választás az érintésmentes fizetés, ezért a 6×6 arra kéri utasait, hogy amennyiben lehetséges, használják ezt a fizetési lehetőséget a készpénzes helyett.

Taxirendeléskor számos opció közül választhatunk: kérhetünk kombit vagy 6 utas szállítására alkalmas autót, gyereküléssel felszerelt taxit és kisállatbarát autót is, ha kedvencünk is velünk utazna. A Birdie-n keresztül kommunikálhatunk a sofőrrel, akár hanghívással, akár chateléssel, ami nagyban megkönnyíti egymás megtalálását és egyéb részletek pontosítását.

A fejlesztésről

A Birdie taxirendelő alkalmazást a 6×6 Taxi fejlesztette. A társaság abból a célból adott neki saját nevet és arculatot, hogy az első éles megmérettetés után elérhetővé tegye olyan társaságok és egyéni vállalkozók számára, akik még nem rendelkeznek saját rendelő applikációval, vagy lecserélnék a jelenlegit. A Birdie stratégiai céljai között szerepel, hogy az alkalmazást országszerte, az idegen nyelvi verzióit pedig külföldön értékesítse.

Szóljon hozzá!