ZETApress

hírportál

Ibolya elmondja

Ferencvárosi Kurír II. évfolyam 8. szám

A napokban kerül az üzletekbe Oláh Ibolya új CD-je, amelynek elkészítésében az énekesnő is aktív szerepet vállalt, hiszen a dalok egy részét az ő elképzelései alapján írta Orbán Tamás ? olvashatjuk a Ferencvárosi Kurír legújabb számában.

Az El merem mondani megtartotta a pop-rock stílust, a dalok vadonatújak, szókimondóak és kitűnőek, kiváló muzsikákkal, amelyek szerzője Szűcs Norbert és Valla Attila. ? Végre olyan lemezt alkothattam, amelyen minden egyes szám rólam szól ? mondta a lemezbemutatón az énekesnő.

A lemezborító is különleges, most először látható Oláh Ibolyáról művészi félakt fotó. Ezzel ugyanúgy mutatja meg magát, ahogy a lemezen hallható dalaival, amelyek még órákkal lejátszásuk után is hallgatójukban motoszkálnak. A remek lemez egyben az újrakezdést is jelenti Ibolya számára. Az új dalokkal megtalálta lelki békéjét és sikerült leszámolnia a korábbi bántó eseményekkel is ? írja Steiner Gábor főszerkesztő.

Drámanap a drogprevenció jegyében

Az Egészséges és biztonságos életre nevelés programsorozat keretében ferencvárosi általános és középiskolás diákokat várnak a Ferencvárosi Művelődési Központban március 16-án, kedden 9 órától. A kerület egészségügyi tanácsnoka, Törőcsik Judit a főszervezője a Ferencvárosi Önkormányzat, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Nemzeti Kábítószerügyi Koordinációs Igazgatósága és az FMK támogatásával létrejött egész napos rendezvénynek, amelyen több társulat is fellép, és ezeknek a fellépéseknek aktív részesei lehetnek a diákok is.

Az előadások mellett drogprevenciós és egészséges életmód foglalkozás, valamint dráma és pedagógiai kerekasztal beszélgetés is várja a vendégeket. Nem csak a diákokat, hanem tanárokat, drámapedagógusokat, szabadidő-szervezőket is, akik a színjátszás, a dráma segítségével történő kábítószer fogyasztás megelőzés és egészséges életmódra nevelés iránt érdeklődnek. További információk és a részletes program megtalálható a Ferencvárosi Kurír honlapján, ahol a múlt hetihez hasonlóan megint sok-sok érdekesség olvasható.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Hőseinkre emlékeztünk | ZETApress

Szóljon hozzá!