ZETApress

hírportál

Üvegfalcsere a Déliben

A Déli pályaudvaron lecserélik a pénztárcsarnok vágányok felőli oldalán lévő megrepedezett üvegfalat, mert baleset-veszélyessé válhatnak. Ideiglenesen határolófalat húznak fel, és megkezdik az esztétikusabb helyreállítás tervezését, előkészítését – tudatta a MÁV Kommunikáció.

A munkavégzés idejére – várhatóan július végéig – az utasok a pénztárakhoz az Alkotás utca felől a pénztárcsarnok ajtaján keresztül (a 7-8. vágánnyal szemben) juthatnak el. A peronszint és az aluljárószint között lévő két (B- és C-jelű) lépcső közül az utasok az egyiket mindig használhatják, így az A jelű lépcsőn a pénztárcsarnok és azon keresztül a peronszint elérhető az aluljárószint felől és a Krisztina körút felőli csarnokajtókon keresztül is.

Az Alkotás utcai buszmegálló mellől közvetlenül juthatnak el a peronokhoz. A Krisztina körúti és az Alkotás utcai (E- és D-jelű) lépcsőket korlátozás nélkül igénybe vehetik. A munkálatok ideje alatt a pénztárcsarnok elérése folyamatosan biztosított, a helyszínen kihelyezett utastájékoztató táblák segítik az eligazodást.

Szóljon hozzá!