ZETApress

hírportál

Deszkások Győrfi Pállal

A mai Apák napján indítja útjára új videóinterjú-sorozatát a csalad.hu Deszkások címmel. A weboldalon kéthetente jelentkező sorozatban Takács Bence közismert férfiakat kérdez majd egy szokatlan szituációban: vasalódeszka mellett állva, ingvasalás közben.

Az őszinte beszélgetések – hogy is lehetne másképp vasalás közben szót váltani – fókuszában ezúttal a családi kapcsolatok és az otthoni szerepek állnak majd. Az élre vasalt inggallérok, a jól ismert férfiak eddig látott arcéle mögött pedig felsejlik a hírességek otthoni világa, szerepkonfliktusaik, apai és férji hivatásuk megélésének dilemmái – tudatta Jánosi Katalin sajtó- és médiakapcsolati munkatárs. Fotóink Förster Tamás felvételei.

A valódi ironman kihívást elsőként Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője vállalta el. Könnyed, humorral teli beszélgetés részesei lehetünk, ahol bepillantást enged családi életébe is. Megtudhatjuk, mit csinálnak gyerekei, ha meglátják a tévéképernyőn, valamint azt is, hogy családjában ki dönti el, hogy milyen filmet nézzenek, de beszél félelméről is. A Deszkások-sorozat következő vendégei, akik a vasalódeszka mellé állnak: Gundel Takács Gábor, Kovács András Péter és Trill Zsolt lesznek.

Szóljon hozzá!