ZETApress

hírportál

Tisztelgés az 50 éves Lada előtt

Az OIL! – a német kúthálózat egy rövid kis online filmmel tiszteleg az 50 éves LADA előtt. A filmet két nap alatt a többféle autós közösségnek és Facebook-megosztásoknak köszönhetően több mint 180 ezren látták már. A film főszereplői: Aranyosi Peti humorista, Nagypál Kriszti szépségkirálynő és Nagy Árpi drift versenyző voltak.

S mi sült ki abbo?l, hogy Aranyosi Péter humorista kutasnak állt? Kiderült az OIL! – a német kúthálózat legújabb online filmjéből. Főszerepben továbbá Nagypál Krisztina 2019 Miss World Hungary-győztes és Nagy Árpád drift versenyző volt, aki fantasztikus manővereivel segítette a stáb munkáját.

S hogy mit lehet tudni az autóról? – LADA 2101 karosszéria, Vr6 3000 cm3 motor, kovácsolt motor belső, borgwarner s366 turbo ecumaster motorvezérlő. 1.3 baron 470 Le. Helyszín: OIL! Kiskunfélegyháza. Közreműködők:

Drift pilóta: Nagy Árpád
Drift Team: Nagy Zoltán, Makai Dávid
Rendező: Makovinyi András
Vezető operatőr: Dorcsák Gábor
Gyártásvezető: Magony Szilvia
Asszisztens: Nagy Erika
Sminkes: Fűri Krisztina
Gyártó: PromoVideo – Sávai Tamás

Az OIL! – a német kúthálózat

A hamburgi székhelyű Marquard&Bahls Nyugat-Európa vezető magántulajdonban lévő, független üzemanyag forgalmazó vállalata, mely a világ számos országában képviselteti magát már több évtizede. Az OIL! márkanév 1994-ben került a Marquard&Bahls üzemanyag nagykereskedelmi leányvállalata, a Mabanaft tulajdonába. Ausztriában, Magyarországon, Németországban, Svájcban és Dániában jelenleg több mint 370 OIL! töltőállomás szolgálja ki a magas színvonalú üzemanyag iránti igényt. Magyarországon jelenleg ötven OIL! töltőállomás található.

Szóljon hozzá!