ZETApress

hírportál

Boldog családi karantén-tanoda

A Happy Family karantén-tanodája segít a szülőknek! Bátran mondhatjuk, mindannyian érezzük, hogy ebben a több mint izgalmas, nagy kihívásokat rejtő otthonról dolgozó időszakban van a legnagyobb szükség a gyerekek tanulásban, haladásban való segítésére, támogatására – tudatta Sárréti Anita.

Ezért a Happy Family munkatársai összefogtak, és tanítói, pedagógusi, nyelvtanári diplomával rendelkező kollégáik örömmel állnak rendelkezésre, hogy levegyék a terheket a gyerekekkel való együtt tanulásról: napi szinten is akár; igény szerint, alkalmanként; több, egy osztályba járó gyermeknek is egyszerre, legfeljebb 5 gyerek számára, tehát csoportosan is. Fotóink a Freepik.com felvételei.

Korrepetálást, együtt tanulást vállalnak online, Skype-on, Facebook Messenger videón, FaceTime-on, illetve bármely rendelkezésre álló technikai fórumon előre egyeztetett időpontokban: alsó tagozatosoknak minden tantárgyat; francia, német, és angol nyelvtanítást alsó tagozattól a gimnázium végéig, és érettségire, nyelvvizsgára felkészítést.

Ha érdekes lehet a családunkban, vagy rokonunk, ismerősünk családjában, mert már azt sem tudjuk, hova kapjunk, melyik gyerekkel, hogyan haladjunk! Oldalukon privát üzenetben, vagy az info@happyfamily.hu emailcímre várják a jelentkezéseket. Mindenkivel egyénenként egyeztetik a részleteket, – annak fényében, hogy hány tantárgyból, hogy napi szinten-e vagy alkalmanként szeretnénk a támogatást, egyénileg vagy összefogva más gyermekekkel – átbeszélik a kéréseket, haladást, nagy örömmel állnak rendelkezésünkre!

Ráadásul, ami jó hír még, hogy a gyerekeket is inspirálják, megjutalmazzák! Minden velük tanuló, 5-öst, dicséretet, piros pontot bezsebelő gyermek családjával részt vesz a nyári, családos wellness pihenés játékukban. Amihez nem kell mást tenni, mint a gyermek ellenőrzőjét, tájékoztatóját minden hónap utolsó napján 09 és 20 óra között, szkennelve vagy befotózva átküldeni az info@happyfamily.hu emailcímükre, a tárgyban feltüntetve, hogy Happy Family Karantén-tanoda, és máris benne vagyunk a motivációs játékban! Milyen jól is fog esni majd egy igazi, családos kiruccanás, amiről most csak ábrándozhatunk! Jelentkezés esetén a szervezők küldik a játékban való részvétel szabályzatát is. Legyen vidám a tanulás a Happy Family-vel!

Szóljon hozzá!