ZETApress

hírportál

Meghosszabbított Samsung-jótállás

A Samsung az új koronavírus által okozott elszigeteltségben is gondoskodik ügyfeleiről. A járvány terjedésével felmerülő mindennapi problémák mellett a felhasználóknak nem kell Samsung termékeik miatt aggódniuk, hiszen a vállalat meghosszabbítja a március 15-e és június 15-e között lejáró termékjótállásokat július 15-ig.

Azok a jótállások, amelyek március 15-e és június 15-e között járnának le, automatikusan meghosszabbodnak, így a felhasználóknak elegendő július 15-ig jelezni a Samsung Ügyfél-szolgálatán, amennyiben készülékük javításra szorul – tudatta Kovács Bendegúz, a FLOW PR Splendidea Communications munkatársa.

A terméktámogatásról részletes információk érhetők el weboldalukon, a Samsung Members alkalmazásban pedig személyre szabott segítséget kaphatnak. A Samsung Community közösségi fórumán a felhasználók egymást is segíthetik tanácsaikkal és a vállalat szakembereit is kérdezhetik a termékekkel kapcsolatban vagy beszélgethetnek a közösség tagjaival.

Szeretnénk ebben a nehéz időszakban segíteni a felhasználókat és minél több terhet levenni a vállukról! A kiterjesztett jótállással hozzájárulunk ahhoz, hogy minél többen otthon maradhassanak. Jelen helyzetben az a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra és maradjunk biztonságban, így együtt megállíthatjuk a járványt! – mondta el Kovács Gábor, a Samsung Magyarország szervizekért és ügyfélszolgálatért felelős vezetője.

A meghosszabbított jótállású eszközök garanciális javítását 2020. július 15-ig ingyenesen végzi a Samsung. Emellett a mobilkészülékek esetében továbbra is érvényes a vállalat, a vírus helyzet idejére kiterjesztett szolgáltatása, melynek keretében ingyenesen el- és visszaszállítják a szervizből a készülékeket. Az új szolgáltatással elkerülhető a fölösleges utazás, sorban állás és az esetleges kontaktus, így nyújt biztonságos alternatívát. A teljes-körű szolgáltatás mellett a felhasználók az igazán fontos dolgokra koncentrálhatnak és nyugodtan használhatják tovább az eszközeiket.

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat újraalkotja a televíziók, az okos-telefonok, a viselhető okos-eszközök, a tabletek, a kamerák, a digitális készülékek, az orvosi eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát. A legfrissebb információk a Samsung Newsroom weboldalon érhetők el.

Szóljon hozzá!