ZETApress

hírportál

Podcast Telekomon

Inspirációs iránytű a digitális világhoz: elindult a Magenta Podcast. Kollégái műsor-vezetésével indított podcast csatornát a Magyar Telekom – tudatták sajtósaik.

A Magenta Podcast célja, hogy digitális kötődéssel érdekességeket és tudást, példaértékű történeteket, valóban hasznos ajánlásokat nyújtson hallgatói számára, érthetővé és könnyebbé téve ezáltal az eligazodást mindennapjainkban. A podcast csatorna egyaránt szól azokhoz, akik még csak ismerkednek a technológia kínálta lehetőségekkel és azokhoz, akik már jártasak benne: a végeredmény szórakoztató és tartalmas párbeszéd mindennapi életünkről és a minket körülvevő a digitális világról.

A csatorna vendégei ismert szakértők és kevésbé ismert, tettre-kész mindennapi hősök, ami közös bennük, hogy mindegyikük a saját területének kiemelkedő alakja, jövőbe tekintő szemlélettel, példamutató teljesítménnyel és laza stílussal. Az epizódokban velük beszélget Korpa Melinda és Mantz László, a Telekom tartalomszerkesztői.

Az új digitális platformunk kiválóan kiegészíti korábban indított, párbeszédre építő aktivitásainkat: a MOST Fórum rendezvény-sorozatot és a Pont.MOST blogunkat. Mindhárom csatornán olyan témákról beszélgetünk, amelyek mindenkit érintenek, amelyekben alapvető és tömegek életét befolyásoló digitális változások zajlanak. Azt szeretnénk láttatni, hogy a digitalizáció az élet minden területén segítségünkre van – kiemelten a jelen helyzetben. Megannyi téma van előttünk, melyeket újonnan indított podcast csatornánkon közérthetően, könnyed stílusban dolgozunk fel, mindezt egyszerűen, bárki számára elérhető módon – nyilatkozta Kutas István, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója. A Magenta Podcast stratégiai partnere a BETONE STÚDIÓ, a műfaj egyik legprofesszionálisabb hazai képviselője.

A vállalat megítélése szerint a koronavírus okozta nehéz időszakban a digitális segítségnyújtás és a stabil hálózati összeköttetés biztosítása mellett egyaránt fontos a jó minőségű, szellemes és inspiratív, fogyasztható tartalmak létrehozása, melyek segíthetnek az otthon töltött idő színesítésében. Éppen ezért a csatornán a meglévő tartalmak mellett az aktualitásokra reflektáló beszélgetések is hamarosan elérhetőek lesznek a távmunka, digitális oktatás, mentális egészség témakörében. A podcast díjmentesen, adatforgalmi terhelés nélkül hallgatható a népszerű applikációkon és desktop verzióikon egyaránt.

Szóljon hozzá!