ZETApress

hírportál

Jótékonyság a Fradi-pályán

Több száz adag meleg-ételt osztottak ki rászorulók számára az FTC sztárjai és az Ökumenikus Segélyszervezet. A Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet a 2014-ben megkötött stratégiai együttműködésük jegyében újabb közös jótékonysági eseményt szerveztek ma délután.

A Groupama Aréna B-közép előtti kerengőjében 250 adag meleg-ételt osztottak ki rászorulóknak a Gasztvital támogatásával. A székelykáposzta, tejföl, kenyér, tea és alma adagok kiporciózásába a Fradi sztárjai közül Botka Endre, Dibusz Dénes, Gróf Dávid, Leandro, Somalia, Varga Roland, Vámos Márton, Kállay Márk, Gárdonyi András, Nicolas Constantin-Bicari, Nagy Bence, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang Ádó, valamint Lotfi Begi és Szabó András (Csuti) kapcsolódott be. Fotóink Fekete Zsófia / MÖS felvételei.

Az Ökumenikus Segélyszervezet részéről Gáncs Kristóf vett részt az ételosztáson. – Példaértékű, ahogy évről évre bővül az együttműködés a Fradival, és egyre több zöld-fehér sportoló válik visszatérő önkéntesévé a Segélyszervezetnek. Idei közös ételosztásunk időpontjának is fontos üzenete van: összefogással nemcsak ünnepekkor, de akár egy szürke szerda délutánon is, az év bármelyik napján lehet segíteni! – hívta fel a figyelmet a kommunikációs igazgató.

Szóljon hozzá!