ZETApress

hírportál

Francia fősuli angolul

Ösztöndíjjal indítja angol nyelvű alapképzését a francia ESSCA School of Management Magyarországon. Már csak néhány hely van, érdemes sietni! – tudatta a Presston PR Kft. Fotónkon dr. Deli-Gray Zsuzsa, az ESSCA Magyarország igazgatója látható.

Az 1909-ben Franciaországban alapított ESSCA School of Management, amelyet a Financial Times az egyik legjobb üzleti iskolának minősített, szeptembertől Budapesten is indítja alapképzését angol nyelven.

A jövő közép- és felső-vezetőit képző intézmény a hasznos gazdasági és üzleti ismereteket nemzetközi miliőben adja át a gyakorlatorientált képzésre vágyó menedzser-jelölteknek úgy, hogy igazi közösséget kovácsol a világ számos részéről érkező diákjai számára.

Intelligens tantermek a Duna parton

Az ESSCA-ban valóban komolyan gondolják a vezetői ismeretek átadását és elsajátítását. Olyannyira, hogy a tanulmányi idő részeként a hallgatók egy teljes félévet egy választott vállalatnál töltenek, illetve a francia alma mater is egy teljes szemeszterre várja a magyar diákokat. Az ESSCA-nál a tanulmányi eredmények mellett ugyanolyan fontos az emberi tényező, az integritás, a humán értékrend, ezt mind a tanulmányi program kialakításánál, mind pedig az iskolai élet szervezésénél figyelembe veszik. Az innovatív oktatási módszertanú, interakcióra épülő kurzusok egy része smart tantermekben folyik.

A budapesti kampuszra felvételt nyert hallgatók számára az iskola ösztöndíjat hirdetett, amely hazai viszonylatban is kedvező feltételeket biztosít három éven keresztül a jövő vezetői számára. Már csak néhány helyük van, így érdemes mielőbb pályázni!

A jövő vezetőit képzik

Hitvallásuk szerint a vezetői készségek részben velünk született tulajdonságok, részben tanulhatók. Éppen ezért az érettségihez kötött felvételi elbeszélgetésen a vezetői hozzáállást, kompetenciákat és készségeket is mérik a jelentkezőknél.

A tanulmányi eredmény, vagy a középiskolából hozott pontok száma így nem az egyedüli szempont a felvételi elbírálás során. Az angol nyelvtudásra viszont szükség van, hiszen az oktatás ezen a nyelven folyik. A diákközpontú légkör megteremtéséhez a szoros mentori rendszer is hozzájárul. Az üzleti iskoláról sokat elárul, hogy a tanárok és mentorok fontosnak tartják, hogy név és érdeklődési terület szerint ismerjenek minden egyes diákot, valamint, hogy a diákot az első perctől kezdve segítsék abban, hogy eredményesen végezze el a képzést.

Biztos jövőt építenek

Dr. Deli-Gray Zsuzsa, az ESSCA Magyarország igazgatója szerint az ESSCA School of Management hallgatói mind akadémiai, mind gyakorlati, mind pedig kulturális szempontból kiemelkedő minőségű képzést kapnak. Az oktatás színvonalát és az iskola kiválóságát több nemzetközi akkreditáló szervezet elismeri: az Iskola rendelkezik az európai EQUIS, az amerikai AACSB és az angol ABMA nemzetközi akkreditációval. Az akkreditációk mindegyike az Iskola összes kirendeltségére kiterjesztett, így a diákok biztosak lehetnek abban, hogy bármely campuson folytassák a tanulmányaikat, ugyanazt a tudást, ugyanolyan formában és ugyanazon keretek között kapják meg. A tanulmányaik végén a diákok az ESSCA francia állam által elismert Bachelor in International Management francia diplomáját kapják, amely igen nagyra értékelt a multinacionális vállalatok körében.

Az elismert nemzetközi üzleti diplomával a zsebükben, a végzős hallgatóknak igen nagy esélyük van arra, hogy megtalálják az áhított álom munkahelyet, ahol bőségesen kamatoztathatják az iskolapadban tanultakat. A jövő menedzserei már válogathatnak a jobbnál jobb körülményeket kínáló állásajánlatok között, akár külföldön is. Az ESSCA ebben is segítségükre lesz.

A jelentkezés leggyorsabb formája

Az ESSCA budapesti campusa 2020. február 14-én péntekig várja a képzés és az ösztöndíj iránt érdeklődő diákok jelentkezését a monika.pasztor@essca.fr emailcímen. További információt ugyanezen a címen, vagy a +36-20-227-6055 mobilszámon kaphatnak az érdeklődők Pásztor Mónikától.

Az ESSCA-ról röviden

Az intézményt a franciaországi Angers-ban alapították 1909-ben. Az ESSCA budapesti campusa 1993-ban létesült, és évente 750 diákot fogad 30 különböző országból. A Conférence des Grandes Écoles tagja 1977 óta. Magyarországon egyedülálló módon EQUIS, AACSB és AMBA akkreditációval is rendelkezik. Dupla Diplomás programokat folytat a Budapesti Corvinus Egyetemmel 1993 óta. A Financial Times a világ legjobb üzleti iskolái között tartja számon.

Szóljon hozzá!