ZETApress

hírportál

Limuzinos felvonulás

A szegénység világnapja alkalmából szerveznek jótékonysági felvonulást két hét múlva limuzinokkal és luxusautókkal, rendőri kísérettel. Az esemény főtámogatója: Mága Zoltán hegedűművész.

Ismét egyedi élményszerzéssel készül 150-200 hátrányos helyzetű gyermek számára Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, ugyanis Budapest útjain 20-30 limuzinból és luxusautóból álló felvonuláson vehetnek részt a kicsik és nagyok, rendőri kísérettel. Kalandos délutánnak néznek elébe azok a rászoruló diákok, akiket hírességek és rendőrök kíséretében viszik városnézésre különleges járművekkel október 22-én kedden 14 és 17 óra között. A konvoj a Hősök terétől indul, és a fontosabb látványosságokat érintve mennek a drága autók körbe a városban.

A Baptista Szeretetszolgálat idén már másodjára szervezi meg ezt a programsorozatot, ezúttal a szegénység világnapja alkalmából helyezi a hangsúlyt a jótékonykodásra. Baricz Dezső segítségével az elmúlt 22 évben már több mint százezer csemetét ajándékoztak meg egyedi programokkal, és tették emlékezetessé számukra a gyermeknapot és különböző ünnepnapokat:

? A limuzinokkal és luxusautókkal terveink szerint 150-200 hátrányos helyzetű gyermeket (Budapest és Pest megyei településekről) szeretnénk szórakoztatni és a főváros szépségeit megmutatni. Ezt a rendezvényt 2011-ben találtam ki, amikor Európai Uniós Gyermeknapot szerveztem, és 27 országból hívtunk meg összesen 270 gyermeket. Minden évben megkeresem a lehető legtöbb céget, és kérem őket, hogy ajánljanak fel néhány limuzint és luxusautót erre a célra. Természetesen örömmel segítenek ennek lebonyolításában. Szeretem a kihívásokat, és egy ilyen rendezvényt összehozni tele van próbatétellel: kezdve onnan, hogy megkapom-e a rendőri kíséretet, milyen limuzinokat és drága autókat sikerül egy helyre szerveznem?! Azt hiszem, abban rejlik a titok, amiért érdemes gyerekekkel foglalkozni, hogy annyi szeretetet kap az ember tőlük. Mindig öröm segíteni, nekem ez az életem. Számomra az a természetes, hogy jót teszek immár huszonkét éve a Baptista Szeretetszolgálatnál. Azon tulajdonosok jelentkezését várom nagy szeretettel, akik limuzinokkal vagy luxusautókkal rendelkeznek, szívesen részt vesznek a jótékonysági eseményen, és a hátrányos helyzetű gyermekeket beengedik az autókba. Ha szeretnének ajándékot biztosítani a gyermekeknek vagy támogatni az eseményt, hogy minél több limuzint tudjunk szervezni, akkor megtehetik a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány UniCredit Bank 10918001-00000061-69770006 számlaszámán. Közlemény: Jótékonysági Limuzinos Felvonulás ? mondta el Baricz Dezső programszervező.

Szóljon hozzá!